The Fab Squad

Stiam despre ea ca e un om fain, insa vroiam neaparat sa vad daca si locul in care face ea ce-i place e la fel de fain. Am vazut, mi-a placut, si acum vreau sa va arat si voua. Este vorba de Ioana, de la The Fab Squad, proiectul ei, despre care trebuie sa povestesc pe indelete ce am aflat chiar de la ea, caci nu este un loc unde faci poze si atat, nici un loc unde te machiezi si atat, ci mult mai mult. Si mai frumos.

Ioana Dodan e arhitect si a locuit patru ani in Shanghai, lucrand in domeniul ei, insa fiind o persoana expansiva, cu spirit creativ, a simtit ca voia si altceva: ”Vroiam sa lucrez cu oamenii si din alta perspectiva, asa incat in restul timpului faceam make-up pentru ”runway shows”, faceam workshopuri de machiaj, fotografie, cat si un soi de consultanta de imagine. Veneau la mine sa ii invat sa se poarte la job, sa se imbrace, sa se prezinte, intrucat acolo imaginea la locul de munca e foarte importanta. Vroiau sa le arat ce stiu din perspectiva unui european. Si nu dormeam deloc. Nu aveam cand.”

Vroiau sa le arat ce stiu din perspectiva unui european. Si nu dormeam deloc.

A proiectat de toate, de la case la malluri,de la hoteluri la cladiri de birouri, insa ce m-a amuzat a fost o intamplare pe care mi-a povestit-o. ”Aveam un proiect pentru un mall, am muncit mult si eram multumita de rezultat, insa cand i l-am prezentat clientului, s-a aratat nemultumit, spunandu-mi ca vrea ”more gold, more design, more beautiful”. Atunci mi-am spus, stii ce? O sa fac un mall auriu. Si am facut un mall auriu!”

Stii ce? O sa fac un mall auriu. Si am facut un mall auriu

Cand s-a intors in tara lucrurile s-au asezat frumos si lin pentru ea (si-a deschis studioul, s-a maritat cu omul pe care il iubea), poate pentru ca e o persoana atat de calda si pozitiva, insa mi-a spus ca lucrurile nu au fost mereu asa roz. Chiar intr-o perioada grea pentru ea, a avut o revelatie. Suna desuet, dar o cred. ”E o putere foarte ciudata pe care am descoperit-o in mine, si prin proiectul Fab, pot si vreau sa o impart.” Si asa a aparut The Fab Squad, locul unde iubirea pentru arta si fotografie, pasiunea pentru machiaj si priceperea in design grafic ale Ioanei, se impletesc si se intrepatrund. Poti merge la Fab pentru una din ele, pentru toate, sau poate doar pentru o experienta relaxanta, o doza sanatoasa de incredere de sine, si, asa cum mi-a subliniat Ioana, nelipsitul pahar de Prosecco. Cin cin!

Sharing is caring:
Share on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInEmail to someoneTweet about this on TwitterShare on Reddit


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *